Inschrijven voor het A-diploma

Inschrijven voor het A-diploma

Inschrijven zwemlessen in de Lunet

Bij Sportcentrum de Lunet bieden we verschillende vormen van zwemlessen aan en kun je inschrijven voor:

  1. Reguliere uurslessen (1x per week 45 minuten zwemles)
  2. Kleine groepjes zwemlessen (1 x per week 45 minuten zwemles met maximaal 4 kinderen)
  3. Turbo zwemlessen
  4. Privé zwemlessen

Vanaf drie jaar kun je jouw zoon of dochter inschrijven voor de zwemles. Er zijn 2 mogelijkheden om in te schrijven. Digitaal en bij onze receptie.

Digitaal inschrijven
Klik hier om jouw kind direct in te schrijven voor de zwemles A-diploma. Na inschrijving via onze webshop ontvang je per mail een bevestiging.

Als je kind al bij ons zwemt voor het A-diploma dan hoef je je kind niet meer in te schrijven voor het B diploma en later voor het C-diploma.

Inschrijven bij de receptie
Je kunt jouw kind ook inschrijven bij de receptie van ons zwembad. Ter plaatse of al thuis vul je het inschrijfformulier in, waarop je tevens de gewenste dagen en tijden voor de zwemles kunt aangeven. Ook dien je gelijktijdig het inschrijfgeld te voldoen.

Inschrijfpakket
Wat zit er in ons inschrijfpakket? Bij ons leert je kind samen met onze mascotte nijlpaard Jip zwemmen op een speelse manier. Daarom hebben wij Jip ook nadrukkelijk in ons inschrijfpakket meegenomen. Het inschrijfpakket bestaat namelijk uit de Jip schoudertas om alle zwemspullen in mee te nemen ; het voorleesboekje ‘Jip mag op zwemles‘ en het eerste van de gekleurde polsbandjes speciaal voor badje 1 (het polsbandje krijg je bij de 1e zwemles).

Na inschrijving
Na inschrijving komt jouw kind op de wachtlijst. Op het moment dat er plaats is in de door jouw gewenste lesgroep wordt jouw kind opgeroepen voor de eerste zwemles. Zolang jouw kind op de wachtlijst staat kan hij/zij gratis vrijzwemmen op zondagochtend (onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassene).

Jouw zoon of dochter wordt automatisch (per mail) opgeroepen wanneer hij/zij aan de beurt is. Na de eerste zwemles kun je zelf inloggen op het digitaal leerlingvolgsysteem met een eigen wachtwoord om de ontwikkelingen van jouw zoon of dochter te volgen.

Populaire activiteiten

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.