Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardag activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnenferestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een staart. Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco.


Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Kinderen krijgen in de horeca een kid box menu. Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.
Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

E-mail receptie

Telefoon receptie

Populaire activiteiten

Heb je een vraag over kinderfeestjes?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.