Gaat je zwemles door?

Nieuws

Gaat je zwemles door?

Zwemles - header.jpg

Lessen die uitvallen.

LET OP: Tijdens de kleine vakanties (krokus, mei en herfst) gaan de zwemlessen gewoon door, behalve tijdens de nationale feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, koningsdag en Hemelvaartsdag.

Beste ouders en begeleiders van onze zwemleskids,

Lessen die uitvallen door ziekte, quarantaine of andere redenen en waarvoor we geen vervanging voor kunnen regelen staan hieronder. (geldigheid leskaart wordt dan automatisch doorgeschoven)

Geen uitval op dit moment.


Let op:

Tijdens de kleine vakanties (herfst-, voorjaars- en meivakantie) gaan alle zwemlessen gewoon door. Bij nationale feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag en Hemelvaartsdag zijn er geen zwemlessen. Op goede vrijdag gaan de zwemlessen wel door. Op deze nationale feestdagen en tijdens de zomer/kerstvakantie moeten jullie niet afmelden online. De leskaarten worden dan door ons verlengd.

Is uw kind afwezig, graag afmelden via het leerlingvolgsysteem. Leerlingvolgsysteem

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.