Binnen

Turbo-zwemles

Zwemles in een hoger tempo

Binnen een paar maanden het A-diploma? Dat kan! Met Turbo-zwemles volgt je kind evenveel lessen als in een gewoon zwemlestraject, maar in een hoger tempo. De intensieve lessen duren langer en volgen elkaar sneller open zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar of ouder.


Diplomagarantie
Door wekelijks intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof sneller op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een zwemlesgever verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. Bij ons haal je gegarandeerd je diploma!


In de Lunet hebben we 3 vormen van Turbo-zwemlessen:

De Dubbel-Jip:
Bij de DUBBEL – JIP zwemles heeft uw kind 2 keer per week zwemles met een vast groepje op dinsdag én donderdag. De tijden van de zwemles zijn van 15.30 uur – 17.30 uur.

Voordelen: Intensieve zwemlessen naar het A-diploma in een korte periode (13/14 weken), gespreide betaling mogelijk (Alleen in overleg met Isabel Verhaar van de Administratie), diploma-garantie en de hele cursus een vaste zwemonderwijzer.

De Jip-Intensief:
Bij de Jip-intensief zwemmen de kinderen op de zondag. Ook hier 13/14 weken achter elkaar. De tijden van de JIP-Intensief zwemlessen zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Voordelen: Intensieve zwemlessen naar het A-Diploma in een korte periode, gespreide betaling mogelijk (Alleen in overleg met Isabel Verhaar van de Administratie), diploma-garantie en de hele cursus een vaste zwemonderwijzer.

Let op: In de schoolvakanties regio noord wordt er wel doorgezwommen. (Zomer- en Kerstvakantie geen lessen)

Specifieke voorwaarden turbo-cursus.pdf

Wat heb je nodig?

  • Eten en drinken voor in de pauze.
  • Zwemkleding
  • Handdoek en badjas
  • Toegangspasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas

Tarieven

Inschrijfgeld (magneetkaart en startpakket)
29,50Bestellen
Dubbel Jip
978,00
Jip Intensief
987,00
Zomersnelcursus
960,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.