Binnen

Turbo-zwemles

Zwemles in een hoger tempo

Binnen een paar maanden het A-diploma? Dat kan! Met Turbo-zwemles volgt je kind evenveel lessen als in een gewoon zwemlestraject, maar in een hoger tempo. De intensieve lessen duren langer en volgen elkaar sneller op en zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar of ouder.


Diplomagarantie
Door wekelijks intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof sneller op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een zwemlesgever verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. In deze cursus brengen wij de kinderen op weg naar hun diploma.
Mocht het zo zijn dat het kind tijdens de cursus nog niet klaar is om het diploma te halen, dan kunnen ze (als ze tijdens de cursus binnen de voorwaarden aanwezig geweest zijn) gratis verder in de reguliere les om dan toch nog het diploma te halen.


In de Lunet hebben we 1 vorm van Turbo-zwemlessen:

De Dubbel-Jip:
Bij de DUBBEL – JIP zwemles heeft uw kind 2 keer per week zwemles met een vast groepje op dinsdag én donderdag. De tijden van de zwemles zijn van 15.30 uur – 17.30 uur.

Voordelen: Turbo-zwemlessen naar het A-diploma in een korte periode (13/14 weken), gespreide betaling mogelijk (Alleen in overleg met Isabel Verhaar van de Administratie),
diploma-garantie (onder voorbehoud), en de hele cursus streven wij naar een vaste zwemonderwijzer.

(Zomer- en 1e week van de Kerstvakantie geen lessen)

De snelcursus kost € 1099,00\

Specifieke voorwaarden turbo-cursus.pdf

Wat heb je nodig?

  • Eten en drinken voor in de pauze.
  • Zwemkleding
  • Handdoek en badjas
  • Toegangspasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas

Tarieven

Inschrijfgeld (magneetkaart en startpakket)
39,00Bestellen
Dubbel Jip
1171,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.