Downloads zwemlessen 2024

Start seizoen en andere info.zwemlessen.

Om je op de hoogte te houden van Zwem-ABC eisen, voorwaarden en andere belangrijke zaken in én rond onze zwemlessen staan er op deze pagina informatie en verschillende downloads

Je kunt de documenten die voor het opleidingstraject van je kind van belang zijn eenvoudig downloaden op een rustig moment doorlezen.

Check daarom je mail en eventueel je ongewenste mail. Mocht je nog niets hebben ontvangen neem dan contact op met onze receptie. 035-6940620 of mail receptie.delunet@sportfondsen.nl

Brief ouders start nieuwe jaar 2024.pdf

Aandachtspunt: KIJK OP DE PAGINA "GAAT JE ZWEMLES DOOR" ONDER NIEUWS VOOR DE LAATSTE INFO OVER DE ZWEMLESSEN

Jip_storyline01-website.jpg

Gedragscode Zwembranche

Zwemkalender 2023-2024.pdf (print hem uit en plak hem op je koelkast of prikbord thuis)

Zwemrooster vanaf september 2023.pdf

AFMELD EN INHAALLESSEN procedure.

NRZ-uitleg-echtheidskenmerken-Nationale-Zwemdiplomas.pdf

SPETTERENDE NIEUWE POLSBANDJES.pdf

Kledingeisen Zwem-ABC.pdf

Examenprogramma-Zwemdiploma-A-Examenregeling-Nationale-Zwemdiplomas-versie-1.0.pdf

Examenprogramma-Zwemdiploma-B-Examenregeling-Nationale-Zwemdiplomas-versie-1.0.pdf

Examenprogramma-Zwemdiploma-C-Examenregeling-Nationale-Zwemdiplomas-versie-1.0.pdf

Algemene Voorwaarden zwemlessen.pdf

Let op: de zwemlessen gaan in de kleine vakanties door. Enkel de zomervakantie en de kerstvakantie liggen alle lessen in het reguliere rooster stil tenzij anders vermeld.

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles gaat u naar onze webshop. Dit kan vanaf 3,5 jaar.

Je kunt je kind afmelden voor de zwemles via het leerlingvolgsysteem.
In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, kan jouw kind een inhaalles volgen. De inhaalles is in te plannen via het leerlingvolgsysteem. Om in te halen moet de leskaart geldig zijn en moeten er voldoende credits zijn. De credits worden opgebouwd door je af te melden. Er is kunnen telkens maximaal 2 credits worden opgebouwd. Het inplannen van inhaallessen is uiteraard alleen mogelijk als er voldoende plek is op het niveau van je kind.Zwemkalender 2023-2024.pdf

Kijkdagen en diplomazwemmen treft u aan op onze kalender..Zwemkalender 2023-2024.pdf

Er is een opzegtermijn voor de zwemlessen. Zie uitgebreide info::Nieuwe voorwaarden zwemlessen sept. 2023.pdf

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch. 035-6940620 om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemlesrooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen bij onze receptie.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.