Nieuwe tarieven per 1 oktober 2022

Nieuws

Nieuwe tarieven per 1 oktober 2022

Techniek zwemmen

Prijswijzigingen per 1 oktober

Beste bezoekers van Sportcentrum de Lunet,

Door de coronapandemie hebben wij moeilijke jaren achter de rug. Zo moest onze accommodatie in het belang van de volksgezondheid meerdere malen helemaal of gedeeltelijk sluiten door de lockdowns, het aantal bezoekers beperken vanwege de 1,5-meterafstandregel en klanten zonder coronatoegangsbewijs toegang tot de accommodatie weigeren. Ondanks de steun van de overheid, onze medewerkers en vaste klanten heeft dit geleid tot slechte financiële resultaten.

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest dit jaar herstel bieden, maar de ontwikkelingen zoals inflatie, hoge energietarieven, kostenstijgingen bij onze leveranciers, stijgende lonen en lesuitval door ziekte en personeelstekorten hebben grote gevolgen voor ons bedrijf. Door deze ontwikkelingen stijgen de kosten meer dan gebruikelijk en zien wij helaas geen andere mogelijkheid dan de prijzen per 1 oktober te verhogen.

De huidige gemiddelde consumentenprijsindexcijfer ligt volgens het CBS op 8,95%.

Sportfondsen doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, onder andere door gezamenlijke inkoop voor al onze accommodaties. Dankzij de vaste prijsafspraken met veel leveranciers kunnen wij deze stijging vooralsnog enigszins beperken.

In het belang van de continuïteit van al onze accommodaties, zien wij helaas geen andere mogelijkheid dan deze kostenstijging door te berekenen en onze tarieven per 1 oktober 2022 met 7,5% te verhogen.

Met vriendelijke groet,

Eddy de Gooijer

Manager Sportcentrum de Lunet

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.