Binnen

Gooise Meren Beweegt!

Gooise Meren Beweegt

Gooise Meren Beweegt is onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren en werkzaam vanuit Sportaccommodatie de Zandzee.

Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving voor medewerkers en inwoners. Sportfondsen Gooise Meren gaat uit van de kracht van het bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma's en (sport) accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Missie

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl.

Visie
Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Wij verbinden en werken samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders. De kernwaarden van Gooise Meren Beweegt zijn Beweging, Verbinding, Plezier, Maatwerk, Gastvrijheid en Ondernemerschap.

Gooise Meren Beweegt heeft een team van dertien medewerkers en meerdere stagiairs om verschillende doelgroepen in beweging te brengen.

Ons team bestaat uit verenigingsondersteuners, buurtsportcoaches voor jeugd en volwassenen en senioren, een Jongeren Op Gezond Gewicht regisseur en ondersteunende functies.

Check de website voor alle beweeg aanbod !Klik hier

Kom in beweging!

  • Jong en oud
  • Een duwtje in de rug om de stap te nemen.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.