September= Zwemtember!

Nieuws

September= Zwemtember!

Zwemtember

September veranderen wij éénmalig in Zwemtember

In de maand september gaan we middels een landelijke campagne meer aandacht geven aan de meerwaarde van zwemmen. Fitter, gezonder, meer longinhoud, weinig belasting op de gewrichten, trainen van de spieren en vooral meer energie. Mooier kunnen wij als zwembad het niet voor u maken, het enige wat u kunt doen is lekker komen zwemmen, deelnemen aan één van onze aquasporten of met het hele gezin regelmatig recreatief komen zwemmen. Al ruim 30 jaar zijn wij de zwemaanbieder in de regio en verwelkomen wij elke week enthousiaste mensen die graag van onze accommodatie gebruik maken.

Zwemmen is gezond, het vergroot de longinhoud en u traint het gehele lichaam. Benieuwd naar wat zwemmen en of bewegen in het water voor u kan betekenen? Kijk op onze website voor het aanbod, reserveer en kom meedoen.

September veranderen wij éénmalig in Zwemtember, speciaal voor u en al die anderen die zwemmen leuk vinden.

Namens het gehele team…. Welkom!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.